E trishtë! Djali dëshiron të ikë nga Shqipëria, e ëma i fsheh pasaportën: Po ne ku do na lësh?(Video)

by editor

Fenomeni i largimit të të rinjve shqiptar që dëshirojnë të largohen jashtë Shqipërisë ka prekur pothuajse të gjitha familjet tona dhe po rritet gjithnjë e më shumë duke u bërë vërtetë shqetësues.

Në rubriken e ndërmjetësimit në “Shihemi në gjyq”, një i ri 20-vjeçar, i quajtur Luisi ka sjellë në studio nënën e tij, Shaqen.

Ai ka dëshirë të largohet jashtë vendit, por nëna e tij nuk e lejon dhe për këtë arsye i ka fshehur edhe pasaportën dhe nuk ia kthen.

Luisi ankohet se Ai si çdo i ri ka dëshirën e tij të lëvizë jashtë shtetit, të provojë fatin e tij ndërsa nën… i ka fshehur dhe pasaportën..

Shaqja nga ana tjeter arsyetohet se ai nuk mund te largohet pasi ata kane nevoje per te dhe ai duhet ti qendroje prane.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy