Burri nga Elbasani futet për nevoja personale në bunker, shtanget nga ajo që sheh kur hyn brenda

by editor

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit.

Burri hyn për nevoja per sonaIe në një bunker në pyllin në afërsi të fshatit por rastësisht gjen gjënë që i solli ndryshim dr a.matik në jetën e tij.

Sipas të dhënave, burri punonte prej kohësh në emigracion dhe është kthyer këtë verë për pushime pranë familjes. Por duket se rastësisht ka zbuluar tra dhëtinë.

Historitë me t radhti bashkëshortore për shkak të emigracionit kanë qenë të shprehura gjatë viteve të fundit.

Sipas të dhënave, në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor në Elbasan, rreth 40% e di vorceve i përkasin çifteve në em igracion.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy