I hipën autobusit nga Shkodra për në Tiranë, djali shtanget nga ajo çfarë shikon

by editor

Jemi mësuar me skena të ndryshme në udhëtimet tona me autobus, drejt qyteteve të tjera të vendit.

Era e keqe, bisedat me zë të lartë e veprime jo të zakonshme të udhëtarëve, janë vetëm disa nga “fenomenet” tipike shqiptare që i hasim përditë kur udhëtojmë.

Advertisements

Kjo i ka ndodhur edhe një të riu, i cili i ka hipur autobusit nga qyteti i Shkodrës drejt Tiranës.

Por për fatin e tij të keq ka rastisur pranë një zonje, e cila nuk i kishte përfunduar të gjitha përgatitjet estetike në shtëpi. Gruaja ka nxjerrë manikyrin dhe açetonin e thonjve dhe ka filluar të fshijë e të lyejë thonjtë e saj, në sediljen ku ishte ulur.

Advertisements

Djali i indinjuar e ka dërguar videon pranë redaksisë së JOQ.

Ai shkruan:

Shkodër-Tiranë full options. Tani edhe me manikyr-pedikyr.”

TË NGJASHME