Rrëfehet gruaja e martuar: Unë me burrin nuk bëjmë dashuri, por me shokun e tij unë bëj…

by editor

E dashur Deidre,

Unë kam 17 vite martesë dhe prej saj një vajzë 15-vjeçare. Por me burrin tim kemi shumë kohë që nuk kryejmë marrëdhënie. Jam përpjekur disa herë të flas me të rreth këtij problemi, por pa rezultat.

Advertisements

Ndihesha e vetmuar dhe thirra në telefon shokun e tij më të mirë, të bisedoja me të se mos dinte diçka që unë nuk e dija për bashkëshortin tim, e mos më ndihmonte t’i jepja një shtysë pozitive martesës sime.

Ai kohë pas kohe që takoheshim, më dha shumë vëmendje dhe më bëri të ndihem sërish e dëshiruar. Ai është 42 vjeç. Shkuam të pinim në një vend të qetë. Kur u kthyem në makinën e tij, ai filloi të më puthte. Shpejt përfunduam duke bërë se ks në pjesën e pasme te makinës.

Advertisements

Që nga ajo ditë, ne filluam të takohemi rregullisht. Dy javë më parë e ftova të dashurin në shtëpinë time dhe bëmë s eks në shtratin që ndaj me burrin tim. E dija se nuk do të ishte në shtëpi deri vonë në mbrëmje, pasi ai do të pinte me shokët pas punës.

Atë ditë, i dashuri me tha se ai do të organizonte diçka të veçantë për Ditën e Shën Valentinit, por javën e kaluar ai telefonoi dhe e anuloi takimin tonë. Fatkeqësisht më tha se kishte takuar një tjetër person në aplikacionin kur u njohëm bashkë. U mërzita shumë.

Atë natë, bëra se ks me shokun më te mirë te bashkëshortit tim. Ky tani me thotë se dëshiron të më shohë përsëri, por vetëm për se ks…/Përktheu: ShkodraNews

TË NGJASHME