Studimi/ Meshkυjt shqiptarë ua ‘kaΙόjnë’ grekëve dhe tυrqve, ja ku renditen në listën e madhësisë së or *anit g* enitαΙ

by editor

Një nga tabutë e meshkujve, në të gjitha vendet, ka të bëjë me madhësinë e organit të tyre gjenital, pasi të gjithë duan të shtojnë disa centimetra më shumë, shkruan Protothema, duke iu referuar një studimi anglez.

Një nga farmacitë më të mëdha që bën shitje në internet në Mbretërinë e Bashkuar, Androse, e specializuar në andrologji,

Advertisements

grumbulloi të dhëna nga Google nga 86 vende të botës dhe përpiloi një listë të madhësisë mesatare të organeve gjenitale mashkullore në secilën prej këtyre shteteve.

Mes tyre edhe Shqipëria. Sipas Protothema, meshkujt nga Ekuadori renditen në vendin e parë me 17.61 cm, të ndjekur nga Kameruni me pothuajse një pikë diferencë.

Advertisements

Për sa i përket Greqisë, meshkujt grekë renditen në gjysmën e dytë të listës dhe konkretisht në vendin e 64-të me 13.30 cm, ndërsa në vendet fqinje me Greqinë, situata paraqitet si më poshtë, shkruan Protothema:

Bullgari: 15.02 cm

Shqipëri: 14.19 cm

Maqedonia e Veriut: 13.98 cm

Greqi: 13.30 cm

Turqi: 12.99 cm

TË NGJASHME