Nami te Arditi! Tradhëtoi gruan dhe i jep shtëpine dashnores/ Kë ke grua ti, mua apo atë…

by editor

Një histori e komplikuar ka qënë sot në qëndër të emisionit “E diela Shqipate” në rubrikën “Ka një mesazh për ty”.

Një grua nga Korca ka akuzuar bashkëshortin e saj se ka bërë pronare të shtëpisë, të cilën e kishin blerë bashkë, një zonjë me emrin Donika.

Advertisements

Ajo ka aku zuar gjithashtu bashkëshortin për tradhëti.

“Kush është Donika që ke bërë pjesë si pronare në shtëpinë tonë?

Advertisements

Shiko letrat. Ti shikosh dhe ta shikosh me kujdes.

Kë ke grua ti mua apo Donikën se më vjen edhe turp që të të them” është shprehur e revoltuar gruaja nga Korça.

Ndërkohë Eni Çobani ka thënën se kemi të bëjmë me akuza edhe për tradhëti.

Eni Cobani: Kjo është e rëndë se pot ë akuzon për tradhëti bashkëshortore.

Kjo është pohuar.

“Po e akuzoj sepse nuk ka kuptim. Ne këmi punuar bashkë dhe unë kam dashur të blinim një shtëpi dhe të jetonim si të gjithë të tjerët.

Mua prandaj nuk më vinin dokumentat se ti paske bërë nga këto pisllëqe”.

TË NGJASHME