“Do ma lësh apo jo?”/ I riu ne Tirane ngul këmbë të lidhet me vajzën, përgjigja e saj e la pa fjalë

by editor

Kishte kaq kohë që i bënte nga pas dhe priste një “Po” nga ajo dhe sot duket se iu shuan të gjithë shpresat.

Një djalë nga Tirana thotë se ka një h all shumë të madh, pasi vajza që ai donte i tha sot se ishte Ie sbike, duke e larguar një herë e mirë nga jeta e saj.

Advertisements

Përshëndetje JOQ. Kisha dëgjuar për këtë sh kohet nga kjo, sh kohet nga ajo. Po kjo që dëgjova unë sot është me të vërtetë sh kuese.

Vajza që unë doja prej 1 viti, që më jepte shpresa dhe më bënte të çmendesha pas saj më tha sot se është I sbike.

Advertisements

E kam pritur kaq kohë, i kam dhënë kohë për të më pranuar, ndërsa ajo më con foto me të dashurën e saj. A duhet të shkoj te ndonjë psikoIoge? Si t’ia bëj ta harroj”, shkruan djali.

Në përgjigjen e dhënë vajza ia ka bërë të ditur se mes tyre s’mund të ketë ASGJË!

TË NGJASHME