Gruaja e martuar prej 10 vitesh në hall të madh: Dua fëmijë, burri s’më lë shtatzënë!

by editor

Ka pritur 10 vite, por tani nuk duron dot më. Gruaja tregon: Ne jemi të martuar për dhjetë vitesh. Unë jam 38, ai është 40 dhe ne kemi dy vajza, nëntë dhe shtatë vjeç. Mendova se isha e lumtur me dy fëmijë, por më pas një shoqja ime lindi një fëmijë të mrekullueshëm.

Fillova të ndihesha gjithnjë e më shumë e mërzitur dhe e trishtuar që nuk do të mbaja më kurrë një të porsalindur në krahë. Vajzat e mia po rriten dhe nuk kanë më nevojë për mua si dikur. Kur i tregova burrit tim se si ndihesha, ai tha se po tregohesha qesharake dhe se do ta kapërceja. Por nëse ka diçka, ndjenjat e mia janë bërë më të forta. Do të doja shumë që një djalë të plotësonte familjen.

Burri im nuk do të diskutojë një ndryshim, kështu që opsioni im i vetëm është të gjej një të dashur. Sigurisht, nëse do të mbetesha shtatzënë, do të më duhej të gënjej e të thoja se vazektomia nuk kishte funksionuar. Përndryshe, martesa ime do të përfundonte përgjithmonë.

Unë e dua burrin tim, por më vjen inat që nuk mund të më lërë shtatzënë. E di që është gabim, por kam filluar të shikoj në internet faqet ku njerëzit mund të takohen për seks anonim dhe në aplikacionet e takimeve. Është një djalë që i ngjan pak burrit tim dhe jam tunduar ta kontaktoj.

Psikologia: Dëshira juaj për një fëmijë tjetër është aq e fortë saqë jeni gati të mashtroni burrin tuaj, të rrezikoni martesën tuaj dhe të prishni shtëpinë e fëmijëve tuaj. Nëse do të kishit një lidhje pa mbrojtje, do të rrezikonit edhe shëndetin tuaj s eksual dhe të bashkëshortit tuaj.

Ju gjithashtu do të përdornit një djalë si dhurues sperme. Pyes veten nëse është me të vërtetë një fëmijë ajo që dëshironi, apo nëse keni nevojë të mbushni një vakum, një pakënaqësi të thellë në jetën ose marrëdhënien tuaj.

Pyete veten nëse ndihesh e plotësuar. A ka ndonjë fushë të jetës suaj që ka nevojë për vëmendje? Unë mendoj se këshillimi i çifteve do të ishte i këshillueshëm për të përballuar ndjenjat dhe pakënaqësinë tuaj. Nëse dëshira juaj për një fëmijë nuk zbehet, ju lutemi flisni përsëri me burrin tuaj dhe kërkoni që ai t’ju mbështesë në mënyrë që të mund ta kaloni këtë së bashku./ The Sun

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy