3 gratë I ndërruan jetë, por ç’kërkon të bëjë 83-vjeçari? Kërkesa që na befasoi të gjithëve

by editor

Një 83-vjeçar nga Podujeva, Bejtush Gjergji dy javë në parë h um.bi bashkë.shorten e tij të tretë dhe prej këtij momenti jeta e tij u vës.htirësua.

Atij i kishin vd e.kur tri g.ratë me të cilat kishte n.d.arë je.t.ën.

Advertisements

Me bashk.ëshorten e tij të tretë, kishte një lidhje më të veçantë, dhe për rrje.dhojë thotë se edhe dashuria ishte më e madhe.

“U kanë ma e mirë e ma e re, 10 vjet u kanë ma e re se unë.

Advertisements

Këtë unazë e kam me gruan e tretë kur e kom marrë, këtë unazë nuk e hj.ek derisa të v d.es”, shprehet ai.

Jetesa në vetmi është goxha e rë.n.dë për të, nga ha.lli se do të vd e.së i v.e.tëm, thotë se nëse do të gjente një grua do të martohej sërish.

“Po me gjetë e marr, po nuk më me.rr kërkush ma, sonte me gjetë e ma.rr. Pare kom po nuk më v.yjnë kurgjo”, shprehet ndër të tjera ai në ATV.

TË NGJASHME