Ruajta fshehurazi eshtrat e djalit që më vdiq sepse donin të…! Historia e dhimbshme e këngetarit Gezim Nika

by editor

TIRANË- Këngëtari Gëzim Nika ka treguar historinë e dh mbshme të internimit të familjes. I ftuar në emisionin “S’e luan topi”, ai thotë se gjyshin ia kanë p shkatuar në Pejë serbët, ndërsa gjyshen e kanë int rnuar në Tepelenë, Tropojë e Kukës.

Ai tregon se eshtrat e një prej fëmijëve që i kishte vd kur, i kishte ruajtur të mbështjella në një lëkurë dhe kur e pyesnin apo kontrollonin, thoshte se kishte rroba fëmijësh.

Advertisements

“Në ’97-ën u larguam bashkë me familjen. Mos të përsëritet ajo ’97-a jo vetëm për ne por për askënd në botë. Ajo jeta atëherë mund të quhet b rg i mirëfilltë sidomos familja jonë se kanë qenë të internum, të pushkatum, mohu shkollat.

Për gjyshen, është njeriu më i madh për mua edhe kush e ka njoftë, kam pas fatin që ta kem gjyshe, po të mos ishte ajo ne s’do ishim fare. Gjyshin e p shkatua në Pejë serbët dhe e morën gjyshen 30 vjeç me katër fëmijë

Advertisements

e çuan në Tepelenë, nga aty në Tropojë, në Kukës, Berat 3 muaj e gjysmë , kampet e Tepelenës. I vd q djali, kishte dy djem dy vajza, e futi në një v rr bëri një shenjë,

mori djalin e futi në një lëkurë, e mbështolli duke e ly me raki duke e mbajt 6 javë, edhe kur e kontrollonin thoshte kam disa rroba fëmijësh, mbajti në dhomë eshtrat,”- u shpreh artisti.

TË NGJASHME