Femra, bëni këto gjëra e mashkulli do t’ju bjerë në gjunjë, numrin 4 duhet ta bëni patjetër

by editor

Joshja është një lojë dhe në dashuri fiton kush largohet, ne e dimë këtë shumë mirë.

Le të mësojmë se si ta mbash një mashkull të lidhur pas vetes, këtu janë 5 kës hilla seksit a bëni këtë:

Advertisements

“Historitë e pamundura” na tërh eqin, ato paksa të paqarta dhe të vës htira na magjepsin, por edhe burrat nuk janë të imunizuar ndaj këtij rregulli tërheqës.

Si të bëjmë që një mashkull të çmendet pas nesh?

Advertisements

Mos thuaj “po” menjëherë:

A ju ka kërkuar të dilni? Mos e pranoni menjëherë dhe lëreni të “vuajë pak”. Pretendo se je e zënë, por lini shpresën që ju do të mund ta lironi veten një moment tjetër.

Mos e jepni veten menjëherë:

Ne nuk po flasim për një truk moral, por për një lojë me dinakëri. Silleni në maje dëshirën e tij, e do të jeni në gjendje të kuptoni se sa është i gatshëm të presë që t’ju ketë. Tregojeni veten të pavarur:Mos u ngjitni pas tij, lëreni të kuptojë se jeta vazhdon edhe pa atë.

4.Provokoni pak xhelozi:

Mashkulli të ndjek kur sheh se mund të të “vjedhin nga pjata e tij”, ai lufton për atë që dëshiron.

Bëhuni joshëse:

Joshja është një lojë që meshkujt me të vërtetë e pëlqejnë. Ngacmojen atëi me shikime dhe fjalët tuaja.

TË NGJASHME