E burgosa tre herë por…! Burri vjen përnatë te dera e do të më…! Historia e trishtë e gruas në Kukës (Video)

by editor

Emisioni “Review” në Euronews Albania ka sjellë historinë e një gruaje në Kukës, ndaj së cilë është ushtruar dh në për 30 vite nga bashkëshorti i saj.

54-vjeçarja, Kimete Xhaferri tha se i shoqi është b rgosur tre herë, për shkak të dh nës që ai ka ushtruar ndaj saj dhe fëmijëve.

Advertisements

Teksa ai është liruar, Kimetja thotë se edhe pse ka urdhër-mbr jtjeje, bashkëshorti vjen gati çdo natë afër banesës dhe e kër ënon vazhdimisht. Kër ënime, ajo ka marrë edhe nga kunati i saj.

“30 vjet dh në, durim, durim. Pijaneci kurrë nuk u bë njeri. Ai vetëm pi, shkon në kurbet, pi, nuk sjell para në shtëpi. U thotë njerëzve, unë do ta dh noj, do ta dj g me shtëpi, do ta dj eg me fëmijët, shtëpia është e babait tim.

Advertisements

Edhe kunati, më ka marrë në telefon. Kam shkuar kam bërë den ncim te oficeri i policisë në Kukës, i kam thënë më kër ënon kunati me fjalë b nale. E kam ndërruar numrin e telefonit, më kërc nonte gjithë ditën. Jo, nuk e di kush janë këto socialet.

Vetëm thonin ec, urdhër-mb ojtjeje. Kur më jepnin urdhër-mbr jtjeje, ai prapë vinte. Ata i thonin mos hajde në shtëpi, duhet të qëndrosh 500 metra larg. Ai prapë vinte, th ente derën.

U thotë njerëzve do ta pres. Unë e mbyll portën. Nuk vjen këtu ditën ai, vetëm natën. U thotë njerëzve, të dalë se do ta pres. Vajzën ma ka dh nuar. Kam shkuar te polici i zonës, bëra denoncimin e kunatit.

I thashë, po më kërc non kunati, si e liruat burrin tim? Ai tha që d nimin e ka bërë dhe do vijë në shtëpi. Tha që nuk ka bërë ndonjë gjë tr gjike, dh në, gj ak. Këtë përgjigje ma ka dhënë polici i zonës”, theksoi ajo.

TË NGJASHME