Shqiptari takon 2 anglezë në tren, nis bisedën me ta, ajo që i thanë e la pa mend

by editor

Pas viteve 90 shqiptaret iken drejt europes edhe sot mbas 30 vitesh akoma ikin per nje jete me te mire.

Nje shqiptar i ikur ne Ángli tregon se cfare i ndodhi kur takoi dy anglez ne nje tren.
“Ánglezet e pyeten nga je , une ju pergjigja nga Shqiperia.

Advertisements

Áta e dinin qe Shqiperia ishte vend i varfer dhe pa drejtesi. Áta me thane se kisha ku te flija pasi ate dite binte debore. Na ka dal nami per keq.”

Advertisements

Ja postimi i plote i tij

KOT NUK I THON TE DÁLTE SYRI SESÁ TE DÁLTE NÁMI. ISHÁ DUKE IKUR PER SHPI ME TREN EDHE PERBÁLL KISHÁ DY ÁNGLEZ DHE ME PYETEN NGÁ JE DHE I THÁSH ÁLBÁNIÁN.
DHE ME THÁ ÁLBÁNIÁ IS THE POOREST COUNTRY IN THE WORLD ETJ ETJ. DHE PÁSTÁJ ME THÁ Á KE VEND KU TE FLESH SEPSE PO BIE BORE. NÁ KÁ DÁL NÁMI PER KEQ

TË NGJASHME