Ndodh në Shqipëri! Nje çift i moshuar ndahen nga bashkeshortet me nga 5 fëmijë, për tu martuar bashkë

by editor

Edipi, një telefonues në “Aldo Morning Shoë” në Tv Klan ‘fajëson’ dashurinë në rastin kur një burrë br ktis familjen për shkak të njohjes me një grua tjetër.

Qytetari sjell edhe një rast të ndodhur në Bulqizë gjatë kohës së diktaturës që tashmë është kthyer në një histori në këtë qytet të vogël.

Advertisements

“Ka ndodhur edhe në kohën e monizmit, për shembull një familje ishte me 5 fëmijë dhe familja tjetër, e kundërt, ishte me 5 fëmijë.

Ato u bashkuan dhe faji i atyre, lanë secili nga 5 fëmijë, edhe gruaja, edhe burri dhe u martuan bashkë”, tregon telefonuesi.

Advertisements

Aldo: Ku kishte ndodhur kjo? Edipi: Kjo ka ndodhur në Bulqizë, nuk përmend emra, është e vërtetë. Historia ekziston.

Aldo: Domethënë la 5 fëmijë, e gjeti po praë 5 fëmijë. Edipi: Sipas meje, fajin e ka dashuria. Njeriu br ktis këdo për dashurinë.

TË NGJASHME