Të gjithë mendojnë se është e dashura e tij, por nuk do e besoni çfarë fshihet pas kësaj gruaje

by editor

Shimi Munshi është nëna e një 20-vjeçari, por duket aq e re sa që shpesh herë e ngatërrojnë dhe mendojnë se është e dashura e tij.

Ajo është 41 vjeçe por askush nuk e beson se kjo është mosha e saj.

Advertisements

Munish thotë se shpesh herë e a kuzojnë se ka ndërhyrje plastike, por ajo e dëshmon të kundërtën.

“Gjithmonë jam dukur shumë më e re se gjenerata ime. Kur shoqëria ime filloi te plakej, mua vitet filluan të më ecnin mbrapsht, por nuk e di përse,”- ka thënë ajo.

Advertisements

Kur ishte 21 vjeçe lindi djalin.

“Konsumoj shumë çaj të gjelbër, nuk pi cigare dhe nuk pi alkool. Ushtroj shumë dhe pi gjithashtu shumë ujë.

Asnjëherë nuk kam bërë operacion dhe as nuk kam ndërmend të bëj,”- ka thënë Munshi dhe ka shtuar se shpesh herë ia kërkojnë edhe kartën e identifikimit për tu vërtetuar moshën e saj.

TË NGJASHME