Do prishnin bunkerin në Fier, punëtorët ‘kapin’ kokën me duar me atë që gjetën aty (Video)

by editor

Gjatë rinkostruksionit të një rruge në lagjen Kastrit të Fierit, punonjësit e kompanisë që po kryen punimet, kanë evidentuar disa grá nata në një bunker.

Bunker ky i cili pritej të prishej për t’i bërë të mundur zhvillimin e projektit infrastrukturor.

Advertisements

Mendet se në bunker mund të ndodhen edhe gjera të tjera ndaj pritet ardhja e specialistëve për të bërë të mundur demontimin dhe heqjen e tyre.

Advertisements

TË NGJASHME