Çfarë i çmend më shumë femrat tek meshkujt? Studimi nxjerr përgjigjen e papritur

by editor

Pyetjes se çfarë femrave u duket të rheqëse te burrat është gjithmonë e rëndësishme dhe shken.cëtarët vazhdimisht përpiqen ta zb ulojnë.

Një studim mbi këtë temë ka gjetur rezultate vërtetë int eresante dhe të pap.ritura: duket se gratë duan burra me këmbë më të gjatë se mesatarja.

Advertisements

Në sondazhin në internet, gratë vlerësuan paraqitjen e burrave (vetëm trupat e tyre pa fytyrë)

dhe vlerësimet treguan se burrat më të pre feruar ishin ata me këmbë pak më të gjatë se mesatarja por jo shumë të gjata, transmeton Class..

Advertisements

Këto rezultate të paz.akonta mund të shpjegohen nga ev.olucioni dhe, sipas shkencëtarëve, gjatësia e këmbëve ishte një faktor për të zbuluar shëndetin, ushqimin dhe forcën e burrave.

Nga ana tjetër, këmbët më të gjata shtojnë lartësinë e burrave, që është një avantazh tjetër kur bëhet fjalë për t.ërheqje.

TË NGJASHME