Veriu apo jugu? E zbulon këngëtarja shqiptare, ja kush hedh më shumë lekë në dasma

by editor

Anxhela Peristeri është një ndër këngëtaret që i këndon të gjitha zhanret muzikore, nga baladat, ritmiket deri te popullorja. Ajo merr shumë ftesa në koncerte dhe evente familjare, siç janë dasmat.

Së fundmi, e pyetur në “Why Not”, se kush hedh më shumë para, jugu apo veriu, Anxhela veçoi këta të fundit. Ajo zbuloi se paguhen me pagesë fikse, por veriorëve i zien gjaku.

“Zakonisht ne funksionojmë me një pagesë fikse, jo me para të hedhura. Por Veriu është më i gëzueshëm dhe më bujar.

Sigurisht që edhe jugu ka dasma shumë të bukura, por veriut i zien pak më shumë gjaku sesa neve nga jugu”, tha ajo.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy