Ky është qyteti që ka tradhëtarët më të mëdhenj. Kurrë mos e merrni burrin nga ky vend!

by editor

Namin e “ don zhuanit” në Europë e kanë italianët, por francezët duket se po ua marrin në kthesë këtyre të fundit, titullin “Latin lover”

Sipas një klasifikimi të Gleeden.com, rrjet social që i është dedikuar takimeve jashtë martese, “kryeqyteti Evropian i tradhëtisë” është Parisi.

Ky qytet është i njohur edhe si “ishulli i dashurisë.

Dashuria dhe tradhëtia duket se bashkëjetojnë në kryeqytetin e Franës.

Në vendin e tretë është Italia e përfaqësuar nga Roma dhe Milano.

Në Romë ka 60 mijë tradhëtarë, ndërsa 10 mijë ndodhen në Milano.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy