Eni Çobani: Burrat shqiptarë janë të tm*rrshëm, e bëjnë me gruan dhe më pas

by editor

Eni Çobani: Meshkujt shqiptarë janë të tme rrs hem, e bëjnë me gruan dhe me pas…Juristja Eni Çobani ka folur për rastet e dhu nës së burrave ndaj grave në Shqipëri.

E ftuar në “Dita e 8”, në Top Albania Radio, Çobani tha se meshkujt shqiptarë janë shumë të dhu nshëm dhe mask ilistë.

Ajo shtoi se është e tme rrshm e se si një burrë të arrijë të the rë gruan me të cilën ka bërë dashuri dhe ka krijuar familje.

Sipas Çobanit, meshkujt shqiptarë reagojnë dhu nshëm kur refu zohen, kur u thuhet diçka që nuk u pëlqen dhe kur nuk arrijnë atë që duan

Meshkujt shqiptarë janë të dh unshëm. Është shumë e vërtetë. Raste të shumta më janë paraqitur. Meshkujt mendojnë se gruaja është diçka e brishtë por që duron gjithçka, madje edhe dhunën e burrit. Nuk mund të arrish të therësh një grua me të cilën ke bërë dashuri.

Kur ata nuk arrijnë atë që duan, kur refuzohen, apo u thuhet diçka që nuk u pëlqen, ata kalojnë në diçka, që s’kam si ta shpejgoj. Në fillim edhe pse mashkulli komunikon dhu nshëm, vajzës i duket sikur e do çme ndurisht,

por kur vijën fëmijët dhe rriten përgjegjësitë, aty nis gjithçka. Ajo që e evidenton që në fillim se është i dhu nshëm mashkulli me të cilin po del, të largohet,”- tha Çobani.

TË NGJASHME

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy