Fitoi 6 milionë dollarë në lotari, burri nuk i jep asnjë kacidhe familjes dhe fisit

by editor

Një fitues i lotarisë ka treguar se nuk ka në plan të japë asnjë nga fitimet e tij për familjen e tij. 24-vjeçari në Reddit pretendon se fitoi një xhekpot të madh prej 4 milionë funtesh (5.6 milionë dollarë) përpara se të tregojë se si, pasi të paguajë borxhet e tyre, ai nuk do të derdhë asnjë monedhë për të dashurit e tij.

Advertisements

Ai ka shkruar: “Unë dhe gruaja ime jemi të dy 24 vjeç. “Çdo muaj blejmë një biletë lotarie për qejf, mirë, fituam shumë. Pas taksave fituam rreth 5.6 milionë dollarë. Pasi kemi paguar të gjithë borxhin (kredi studentore, hipotekë shtëpie, kredi për vetura) na kanë mbetur rreth 5 milionë.

Në rast se nuk e dini, 70 për qind e fituesve të lotarisë dështojnë pas disa vitesh. Unë duke qenë në sektorin financiar nuk doja të isha në 70 për qind dhe gjithashtu kurrë nuk më duhej të punoja përsëri një punë reale.”

Advertisements

Ai shtoi: “Ajo që ne bëmë ishte investimi në një kombinim të fondeve të përbashkëta, REIT-ve dhe fondeve të preferuara të aksioneve për një qasje shumë të qëndrueshme të kthimit të fortë me rrezik jashtëzakonisht të ulët.

Kur i thashë familjes sime mendova se reagimi i parë do të ishte emocionues për mua dhe se si ishim përgjegjës financiarisht me paratë. Ata thanë se nuk isha i mirëpritur në këtë familje dhe se nuk duhet të flisja përsëri me ta. Mendoj se kam të drejtë sepse po bëj atë që është më e mira për mua dhe gruan time.

TË NGJASHME