Familja shqiptare habit me ftesën e dasmës që u dërgon të ftuarve/ Nuk lejohet t’i merrni fëmijët me vete sepse…(Foto)

by editor

Familja shqiptare habit me ftesën e dasmës që u dërgon të ftuarve/ Nuk lejohet t’i merrni fëmijët me vete…

Ftesa për dasmë e një familjeje malishevase është bërë virale në rrjetet sociale të Internetit.

Advertisements

Ajo në ftesën dërguar mysafirëve në dasmën e tyre ka kërkuar që këta të fundit mos të marrin fëmijët me një arsyetim mjaft interesant.

“Fëmijët jo se po ladrojnë napër restorant,” shkruhet në këtë ftesë, përcjell Periskopi.

Advertisements

Po ashtu, kjo familje ka shkelur Kushtetutën e Kosovës me anë të ftesës ku Malishevën e bën pjesë të Kosovës dhe të cilën e bën pjesë të Shqipërisë.

Siç e dimë nga pika 1.1 dhe pika 1.3 e Kushtetutës, Kosova është shtet i pavarur të cilit i ndalohet të bëj referendum për t’u bashkuar me ndonjë shtet tjetër.

TË NGJASHME