Historia e trishtë e burrit nga Puka: U ktheva papritur, dritat ishin fikur, gjunjët mu prenë kur pash gruan me

by editor

Një burrë ka zgjedhur të nda jë hist orinë e tij me lexuesit e faqes tonë. Ai tregon se bën dy punë që bashk ëshortes së tij të mos i mu ng ojë asgjë në emi gracion, ama për kushtim ajo ia ka kthyer me tr adh ëti. Lexoni historinë sho k u e se të rr ëfyer për “ShkodraNews”.

“Unë bëj dy punë që gruas time këtu në em igri m të mos i mungonte asgjë. Ajo nuk di gjuhën dhe nuk është fu tur ende në punë. Nuk kemi fëmijë dhe tani edhe po nd a hemi. Ta nis nga fillimi. Unë jam një 35-vj eçar nga Puka dhe prej një je te jetoj në Itali. Këtu mora dhe nusen dhe ajo po in teg rohej pak nga pak.

Advertisements

Por më bëri ha t anë. Më tr adh ëton me një shqiptar, që e ka njohur sapo ka ardhur këtu. Ai tipi shet rrugëve, e kjo aty e ka njohur duke blerë nga ato bizhuteritë idiote të këtyre këtu.

Advertisements

Pak rë ndësi ka kjo. Rën dësi ka që i ka pa të dy në shtëpinë time. Që e mbaja me dje rsën e ballit. Nusja më dinte turni i tretë. Por unë atë natë dola nga puna sepse një koleg më kishte bo rxh disa orë zëven dësimi dhe thashë po i bëj surprizë kësaj. Kur po ngjisja shkallët e pallatit mu prenë gjunjët sinqerisht. Kisha para ndjenjë. I bie derës, hiq. E hap me çelës, qetësi e madhe.

Kur fu tem në kuzhinë i gjej të dy ulur në divan në err ë sirë. Nuk po bënin gjë. Por po rrinin në errë sirë të shta ngur. Normal më kanë ndje rë mua, e s’ka pasur tipi si të h idhej nga kati 4. Më thanë që janë miq që në Shqipëri.

Më gë njyen, e sipas gru as ai kishte ardhur t’i qan te hallin se ishte nd arë nga e fejuara. Po silleshin si të huaj. Donin edhe të më bënin për budalla.

TË NGJASHME