ÇUNAT bossa shqiptare te Dubait marrin lajmin tr*nditës, gazetari zbulon ngjarjen e forte: Nuk i mbron me as

by editor

Në emisionin “Open” po diskutohet në lidhje me operacionin që konkludoi me kapjen e dr gës në Frakull të Fierit.

Gazetari Jul Kasapi ka deklaruar se ata që janë arr stuar janë vetëm punëtorë.

Advertisements

Gazetarja Glidona Daci ka deklaruar se madje drejtuesit e grupit mund të mos jenë në Shqipëri.

Daci: Nikolin Gjolena është ndërtuesi financuesi dhe personi që ka paguar që dr ga të vijë në Shqipëri. Ky është koka. Por kjo nuk përjashton nga përgjegjësia Çervanakun. Plani për të sjellë dr gën është bërë që në maj kur Çervanaku u regjistrua si person juridik.

Advertisements

D shohet se pas tyre fshihen persona të tjerë nga bota e kr mit. Grupet kanë territoret e influencat e tyre dhe nuk mund të ngresh një laborator në Frakull nëse nuk kontrollohet nga një grup.

Kasapi: Kokat e tr fikut nuk janë kapur. Policia ka dy grupe në Fier që janë të evidentuar, por që ndonjëherë për mungesë provash..

Gjolena është financues por nuk është koka e grupit.
Personat që janë kaputr janë punëtorë. Kokat asnjëherë në Shqipëri nuk kapen

Daci: Ose nuk janë në Shqipëri janë jashtë vendit.

Kasapi: Sot ka pasur edhe një lajm të mirë. Për ata që nuk janë në Shqipëri Europoli për herë të parë ka një oficer ndërlidhës.

47 persona janë arr stuar, katër prej tyre në Dubai dhe kjo tregon se imuniteti i Dubait ka rënë, referuar kryetarët e grupeve kr minale. Tashmë nuk mund të jetojnë kaq të qetë.

TË NGJASHME