Përmbarimi shkon të sekuestrojë shtëpinë në Durrës, ajo që gjejnë brenda i alarmoi

by editor

Nje ngjarje be fas uese ka ndodhur ne Durres, ne Shkembin e Kavajes, kur Permbarimi ka shkuar te seku estroje nje shtepi te pabanuar, për llogari të një banke ku rezultonte me kredi.

Sipas burimeve, ne momentin qe përmbaruesit kane hyrë brenda bashkë me po licinë kanë gjetur dy a.r m.ët e përshtatura për s n.ip.er me si..lenci.ator, një p.ist.0letë dhe një sasi ka.n a.bi.si.

Advertisements

Mesohet se është lamëruar menjehere Policia e Durrësit e cila ka shkuar në vendngjarje dhe ka bërë sekuestrimin e ar.m ë.ve të zja.rr.it. Nga verifikimet paraprake rezulton se pronari është emigrant në SHBA.

Advertisements

TË NGJASHME