I gjejnë patëllxhanin 30 cm në b***! Doktoret vënë duart ne koke nga arsyetimi i burrit

by editor

I gjejnë patëllxhanin 30 cm në zorrë të trashë, mjekët hapin sytë nga arsyetimi i burrit

Doktorët kinezë janë përballur me një ngjarje të pabesueshme, e cila është duke hedhur poshtë të gjitha tezat e deritanishme.

Advertisements

Dy ditë më parë, një burrë shkon në spital me dh imbje të forta barku dhe të vjella. Ndërkohë që nuk arritën të mësojnë asgjë nga gjendja e tij duke e pyetur, mjekët çuditën nga ajo që i gjejnë në zorrën e trashë pasi i bënë një eko abdominale.

Burrit iu gjet një patëllxhan plot 30 centimetër në zorrën e trashë, të cilën ai pranoi më pas se e kishte futur vetë për të shpëtuar nga kapsllëku.

Advertisements

Sipas tij, këtë teknikë për të shpëtuar nga kapsllëku e kishte mësuar nga të parët.

Burri iu nënshtrua operacionit, ndërsa mjekët vazhdojnë të mos u besojnë syve nga ajo që panë.

TË NGJASHME