Sa meshkuj duhet të kalojë një femër që të quhet k*rvë? Shqiptarët habisin me pergjigjet(video)

by editor

Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një femër për t’u quajtur k*rvë?

Besojeni apo jo, por kjo pyetje i është bërë vajzave dhe grave të Tiranës nga “Zjarr Tv” e përgjigjet e tyre do t’ju shkrijnë së qeshuri.

Advertisements

Sakaq në videon e bashkëngjitur lajmit mund të shikoni se si reagojnë gratë e vajzat shqiptare të cilat nurmat i variojnë nga 3 në 10 meshkuj.

Advertisements

TË NGJASHME