Fotot e rralla nga Durrësi, si bënin plazh njerëzit, pa shisha e shezllone me dyshek(Foto)

by editor

Gushti është, përgjithësisht, muaji i pushimeve, plazhit, detit.

Mirëpo, disa prej nesh, që ende duhet të ndodhen në punë, ëndërrojnë për pushime, shfletojnë mes fotografive të Fototekës së Arkivit Qendror Shtetëror, dhe risjellin në kujtesë imazhe nga pushimet e dikurshme.

Advertisements

Advertisements

TË NGJASHME