Kerkoi të martohej për letra në Angli, kontrata që i jep vajza e la pa fjalë

by editor

Të gjithë shqiptarët e dinë kanë gjetur sagën e sakrificave të emigrantëve, veçanërisht në Angli, për të arritur një innshtetësi të huaj.

Kjo është kopja e kontratës martesore ndërmjet një shqiptari dhe një shtetase polake në Angli dhe duhet thënë se kushtet janë shumë interesante.

Advertisements

“Përshëndetje JOQ! Për të gjithë ata që kanë dëshirë të marrin në Angli, shkoni se çfarë heqim që të marrim letrat. Kjo është një kontratë që të detyron “gruaja” ta firmosësh në mënyrë që të sigurohet se nuk të martohesh për letra.

Një shok i imi këtu bën që të bëjë letrat me polake dhe i ka kërku ta firmos këtë dhe ai pranoi ta firmoste vetëm që të merrte letrat ”, përfundoi qytetari.

Advertisements

TË NGJASHME