Shqiptari kap gruan duke e tradhëtuar me kushëririn e tij për 1 vit e gjysmë, i bën atë që s’ua pret mendja kurrë

by editor

Tra.dhtia e gruas kishte bërë që të niste gjithcka ka ndodhur deri më sot. Një vit e gjashtë muaj kërc.ënime dhe dh,u.në.

Protagonistë të kësaj ngjarje janë një cift shqiptarësh, të cilët ishin prindër të dy fëmijëve.

Advertisements

Sic shkruajë sot mediat italiane, raporton Panorama, shqiptarët banonin në Brescia, e gjatë kësaj kohe, edhe fëmijët e tyre kanë përjetuar momente të t me.rrshme gjatë dh.u.nës që babai ushtronte ndaj të shoqes.

Advertisements

Por gjithçka kishte nisur pasi ishte zbuluar tr.adhtia e gruas me kushëririn e burrit të saj.

Një gjest që sipas asaj që raportojnë mediat italiane, ka bërë që burri i saj të mos e ndajë, por ta kër.cë noje e dh.u.nojë gruan. Por jo vetëm kaq, ka pasur kë rc.ën ime me v d.ekje edhe kundër kushëririt të tij.

TË NGJASHME