Jam martuar me serbin dhe jam shumë e lumtur mos paragjykoni, habit shqiptarja : Kur e ke burrin shumë të mirë ska…(Video)

by editor

Kam 10 vjet qe jam e martuar ne Serbi dhe bashkeshorti im eshte serb.

D ashuria e vertete nuk njeh moshe dhe ndalesa ndaj te da shurosh nuk ka te bej me kombesite dhe shtetet.

Advertisements

A jane te lumtura vazjat Kosovare qe martohen me se rbet.

Ne fakt ka shume fjale per martesa te tilla sikur jane per para apo lidhje fitimprurese.

Advertisements

Zllatko është ndër të parët që ka shkuar per ta marr nje vajz shqiptare për të kërkuar një grua për martesë.

Një mik më tha se është martuar me një shqiptare dhe e njeh një femër me të cilën mund të njihem dhe te martohem nëse pëlqejmë njëri-tjetrin dhe flet shqiptarja tregon per jeten qe po jeton.

TË NGJASHME