Habit 27 vjęçarja nga Lezha: Burri më kapi kur isha në gjimnaz, por Ietra që gjeta poshtë derës me bëri të pendohem përjetë

by editor

Një hist ori e de një për telenovela është pikërisht kjo e 27-vjeçares nga Lezha, e cila dys himet se bashkëshorti e tra/dhë ton i ka ngritur mbi një letër.

Historia e paz akontë është rrëfyerajo. “Mirëdita njerëz të mirë.

Advertisements

Duket si telenovelë, por unë kam gjetur poshtë derës së shtëpisë një letër ku thuhej se burri më tra/dhëton me dikë tjetër, më të madhe se unë.

Jam 27 vjeçe dhe burrin e kam 39 vjeç. Jemi martuar me dashuri, më vinte tek gjimnazi dhe pa mbaruar vitin e katërt më rrë/mbeu, sepse familja nuk ishte dakord.

Advertisements

E para se kishim diferencë moshe, e dyta sepse kishin ëndrra për mua që të studioja në Shkodër ose në Tiranë.

Por unë e doja shumë dhe vazhdoj ta dua, edhe nuk dëgjova askënd nga familja ime dhe u martuam. Kemi një djalë 3 vjeç e gjysëm.

Burri punon, kurse unë kam pak që kam nisur një kurs parukerie. Marr/dhënia me burrin nuk ka qenë aq e fortë pas lindjes së djalit, por kam fajësuar punën e tij të zgjatur dhe djalin që s’na lë kohë të kalojmë bashkë.

Në letër kishte edhe mesazhe intime që kishin shkëmbyer të dy. Të fotografume dhe dukej qartë numri i telefonit i burrit tim.

Motra ime e vogël që merr vesh nga teknologjia më tha që diçka e tillë edhe mund të manip/ulohej.

E tme/rrshme kur pashë ato SMS, burri im krejt per/vers. I tregova burrit letrën dhe u të/rbua.

Më tha që e kanë bërë: Shoqet e mia k***vat ë parkueria se na kanë inat që ne kemi familje. Në fakt unë burrin e besoj, por ndihem dhe ner/voze.

Po sikur ai të jetë duke më tra/dhëtuar vërtetë? E tjetra të ma marrë? Se ky nuk vjen në shtëpi veçse me u la dhe me fjet?”, shkruan ajo.

TË NGJASHME