‘A je në terezi, kam burrin në krevat’, përgjigja që i jep ish-i do ju bëjë të qeshni me Iot

by editor

Është interesante mënyra se si zgjedhin të ndahen çiftet. Mbetet për t’u vlerësuar ndarja miqësore, megjithëse janë të rralla sepse thuhet që një ish-partner nuk mund të jetë kurrë shoku/shoqja jote.

E keni provuar ndonjëherë t’i shkruani “ishit” tuaj pas disa kohësh kur gjithçka ka mbaruar?
Epo, një i ri nga Tirana e ka bërë këtë dhe përgjigja që i ka kthyer vajza është epike.

Advertisements

Djali, i cili ka dërguar bisedën për JOQ.al i shkruan vajzës:
”O la po ku je?”

Dhe mesazhi që i vjen pas mesnatës nga vajza është:
”Po mire, je normal ore që shkruan në këtë orë?
Lali e kam në krevat burrin dhe nuk kërkoj d ashnor, flije mendjen nga kjo anë. Do rrish në fb, rri, s’do, ik vlla.”

Advertisements

I befasuar nga përgjigja e vajzës, që është ish e dashura e tij, djali nuk ia ka përtuar përgjigjen që vijon si më poshtë:

TË NGJASHME