42-vjeçarja nga Tirana kërkon burrë në Klan: Jam e vi*gjër unë nuk kam shkuar mua asnjë në hotel

by editor

Vera, një 42-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në em isi onin “Aldo Mor ning Sh ow” një njohje. E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë në dhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të gjithë.

Ajo tha se ka pat ur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të interesuar për diçka serioze.

Advertisements

“Jam Vera nga Tirana. Kam punuar në një rrob aqepësi, por u mbyll. Desha të flas me Bashkimin. Unë jam 42 vjeç, beqare. Nuk kam patur lidhje më parë fare, kam qëndruar me mamin. Kam patur direkt, por kanë qenë të drejtë për ta.llje, donin di rekt dhe në hotel ”, tha Vera.

Advertisements

TË NGJASHME