Pema që po i çmend të gjithë në Shqipëri, shumë pak ia dinë emrin, e njohët ju?

by editor

Nje foto e tille ka sjellur nje lum me komente dhe te gjithe japin shpjegimin e tyre se cfare lloj peme eshte.

Kjo peme eshte fotografuar ne fshatoin Plepas dhe njerezit japin komente te ndryshme per emrin e pemes.

Advertisements

Disa komentojne se eshte nje kumbull e disa nje thane por disa te tjere thone se eshte kulumri.

Po ju a gjeni dot cfare peme eshte?

Advertisements

TË NGJASHME