I kërkoi burrit telefonin, gruaja nga Korça mëson të vërtetën e hidhur dhe kap kokën me duar

by editor

I ishte prishur telefoni dhe ia ka marrë bashkëshortit, por aty ka zbuluar se burri i saj ishte takuar me ish-gruan dhe kishin shkuar bashkë në hotel.

Advertisements

Një grua nga Korça ka kapur mat bashkëshortin e saj, sipas gazetares së “Aldo Morning Show”.

Advertisements

TË NGJASHME