“Nxjerrin gjoksin”/ 92-vjeçarja shqiptare që u martua në djep: Ja çfarë nuk më pëlqen tek vajzat e sotme! (Video)

by editor

Sade Aliçka është një banore e fshatit Dukat të Vlorës.

Sot është 92 vjeçe, por nënë Sade tregon për “Ora Verore” me gazetaren Albana Caushaj, se fati i saj i martesës është vendosur që kur ka qenë në djep, sipas traditave të zonës asokohe.

Advertisements

Nëse Sadja u përshtat shpejt me kameran dhe tregoi detaje nga jeta e saj për Rtv ORA, madje tha se çfarë nuk pëlqen tek vajzat e sotme, sidomos fakti që ekspozojnë gjoksin.

Advertisements

TË NGJASHME