Milioneri u hoq si i pastrehë për 5 ditë, nuk do e besoni dot se cfarë bëri për ata që ë ndihmuan

by editor

Show teliviziv Mi lion eri i fshehte qe eshte transmetuar ne televizionin ruse para 6 muaj me pare.

Ky show Kishte pasur nje my safir spe cial. Behet fjale per milionerin Aleksander Roslijakov , i cili prej 5 ditesh fshe hu identitetin e tij te vertete dhe u shnde rrua ne nje mesues qe nuk ka shtepi

Advertisements

Aleksandar do te kishte 1000 rubla ose 15 euro per 5 dite .

Ai naten e pars e kaloi ne qendren per te pas tr ehe Everybodys road th emelues te se ciles jane bashkeshortet Deni dhe Elena.

Advertisements

Ata e priten mire ne ats qender , Aleksandar vendosi qe ketij cifti ti dhuronte nje vile luksoz e qe kushtonte 111 mije euro

Por cifti shtepine qe e fituan e shnde rrua n ne qender per te past reh et ne te cilen jetonin 27 persona.

Kater ditet e tjera i kaloi pothuajse ne menyre te ng jashme , dhe te gjithe ata qe e mirepriten i shp e rbleu ne menyre te njejte.

TË NGJASHME