Të gjithë shqiptarët e adhuronin për punën që bënte! Ja gjërat që s’dimë për Aida Shtinon dhe çfarë ndodhi me emisionin e saj

by editor

Aida Shtino mbetet prej vitesh një nga moderatoret më të dashura për publikun.

Dikur të gjithë e ndiqnin me kuriozitet të madh emisionin e saj “Njerëz të humbur”, ndërsa sot Aida i mungon ekranit.

Advertisements

Moderatorja ka treguar si ia mbylle`n emisionin, çështjet e pazgjidhura që i kanë mbetur peng nga “Njerëz të humbur”, e deri tek jeta e saj personale.
Për emisionin ajo tregon për GSH: “ma mbyllë`n. Dhe ajo ka qenë dita ime më e mërzitur gjatë gjithë kohës të punës sime.

Jam përpje kur shumë ta mbaja me mish e me shpirt, madje disa muaj e kam paguar vetë nga financat e mia personale stafin tim, sepse doja që ajo punë të vazhdonte dhe për këtë nuk jam pe nduar.
Atë ditë kur kam parë të më pri shin studion dhe kur erdhi ur dhri se duhej të lija zyrat, kam marrë makinën dhe kam shkuar diku vetëm dhe ka qenë një nga ato momente, ku jam lig ës`htuar dhe mendoja se ku gab ova? Pse?/

Advertisements

Si mundet të mbyllet gjithë ajo punë? Gjithë ato struktura të ngritura në të gjithë botën në kërkim të atyre që mu ngonin, në kërkim të fëmijëve të zhdu`kur.

TË NGJASHME