Kjo vajze nuk gjen dot të dashur, arsyeja do t’ju habisë

by editor

E pafat në dashuri, 26 vjeçarja nga Manchesteri Cherrelle Neile mendon se është e pamundur të gjej një partnerë pasi është shumë e bukur.

Cherelle mendon se bukuria e saj është një problem pasi për shumë meshkuj kandidatë potencialë ajo mund të duket si bukuroshe për ta mbajtur në krah dhe për të shitur mend para shokëve të tyre.

Advertisements

Sipas saj, vajzat e thjeshta e kanë shumë të lehtë të gjejnë një të dashur e të kenë një lidhje të suksesshme.

Cherelle thotë se pamja e saj i frikëson meshkujt, të cilët në shumicën e rasteve mendojnë se ajo nuk do ja hidhte kurrë sytë.

Advertisements

Epo nuk na ngelet gjë tjetër veçse të shpresojmë se “princi i kaltër” do të vij edhe për Cherelle-n.

TË NGJASHME