Burri nga Elbasani futet për nevoja personale në bunker, i ikën mendja nga ajo që sheh brenda

by editor

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit.

Burri hyn për nevoja per sonaIe në një bunker në pyllin në afërsi të fshatit por rastësisht gjen gjënë që i solli ndryshim dr a.matik në jetën e tij.

Advertisements

Sipas të dhënave, burri punonte prej kohësh në emigracion dhe është kthyer këtë verë për pushime pranë familjes. Por duket se rastësisht ka zbuluar tra dhëtinë.

Historitë me t radhti bashkëshortore për shkak të emigracionit kanë qenë të shprehura gjatë viteve të fundit.

Advertisements

Sipas të dhënave, në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor në Elbasan, rreth 40% e di vorceve i përkasin çifteve në em igracion.

TË NGJASHME