Nusja gjeti mënyrën ‘gjeniale’ për të larguar dashnoren e burrit përgjithmonë

by editor

Janë të shpeshta rastet kur femrat bien vik ima të rrjeteve sociale, e sidomos kur kanë bërë foto apo video .

Një vajzë e cila ishte lidhur me një burrë të martuar, është fr kësuar shumë nga bashkëshortja e tij pasi ajo i ka gjetur disa foto në telefonin e të shoqit dhe e kër ënon se do t’ia publikojë në rrjet.

Advertisements

Ajo i është drejtuar psikologes së The Sun një t’i kërkuar një këshillë dhe mendim se si duhet të sillet në këtë rast.

“Jam një vajzë 29 vjeçe dhe nisa një romancë me një burrë të martuar, ai është 36 vjeç dhe unë e kam koleg pune.

Advertisements

Në fillim nuk doja të lidhesha sepse e dija që ai ishte i martuar por ai më thoshte që nuk është i lumtur me të shoqen dhe donte të kalonte mirë dhe kështu më bindi. Ne filluam të takoheshim në apartamentin e tij kur nuk ishte gruaja dhe kalonin shumë mirë bashkë. Por ndër bisedat tona ne nisëm të shkëmbenim edhe foto .

Para disa ditësh ai ndaloi së shkruari e madje nuk më përgjigjej as në telefon. Më pas më vjen një mesazh nga gruaja e tij e cila më tha se kishte fotot e mija dhe nëse unë nuk do ta lija të qetë burrin e saj ajo do të mi publikojë ato në internet.

Kjo gjë më ka f ksuar shumë dhe sigurisht që nuk kam ndërmend të flas më me burrin e saj…luajta me zj rrin dhe u d gja.

Nuk di çfarë të bëj për ta parandaluar atë nga ndonjë postim i mundshëm”.

Përgjigjja e psikologes

“Veprimi që t’i ke bërë është shumë i gabuar por kjo nuk i jep të drejtën gruas së tij të të dë tojë në këtë formë.

Shkaktari i kësaj histori më shumë është burri i saj sesa ti.

Për çdo rast ti duhet t’i drejtohesh policisë dhe ta den ncosh atë…dhe sigurisht hiq dorë nga burri i saj”.

/DRONI.al/

TË NGJASHME