Me faqet e kuqe, me dhëmbët e shtrembër, ja si dukeshin Arbana, Ami dhe Xhemi para 10 vitesh

by editor

Personazhet e njohur të ekranit jemi mësuar t’i shohim gjithnjë të kuruar deri në detajin më të vogël.

Aktorët, këngëtarët e moderatorët e showbizit janë personat që kujdesen më shumë për imazhin e tyre, daljet në publik apo edhe fotot që postojnë në rrjetet sociale

Advertisements

Por kur fotoshopi dhe ndërhyrjet estetike apo makeup-i profesional nuk ishin kaq popullorë dhe

të sofistikuar sa sot vip-at e njohur nuk dukeshin kaq “perfektë” sa i shohim sot. Janë

Advertisements

publikuar disa foto dhe shkrimi i vitit 2008 lidhur me një event ku kishin marrë pjesë VIP-at e njohur të vendit tonë.

Me faqet e kuqe, me dhëmbët e shtrembër dhe make up si nuse fshati, ja si dukeshin Arbana, Ami dhe Xhemi para 10 vitesh

TË NGJASHME