Kjo është arsyeja e vetme pse lidhjet mund të dështojnë, po ju si mendoni?

by editor

Ekziston një arsye e zakonshme që lidhjet dështojnë herë pas here. Gjithçka është e përsosur në fillim të një marrëdhënieje të re, por më pas gjërat bien në një territor ndonjëherë të mërzitshëm. Nëse papritmas ndiheni të zhgënjyer nga partneri juaj mund të jetë sepse pritshmëritë tuaja janë shumë të larta.

Prisni që partneri të bëjë gjënë e duhur çdo herë

Advertisements

Ju keni një ide se si partneri juaj duhet të sillet në çdo situatë të mundshme. Por ky është problemi: nuk jeni ju!

Ju prisni që ai të jetë mirënjohës

Advertisements

Shumë prej nesh mund të mendojë se i kemi përmirësuar partnerët tanë. Ndoshta morën një mundësi pune falë mbështetjes tuaj dhe prisni që të ndihen shumë mirënjohës për përparimin e tyre. Por këtë koncept duhet ta lini të shkojë.

Ju prisni që t’ju dojë njësoj si ju

Të gjithë e tregojmë dashurinë në mënyra të ndryshme. Sidoqoftë, duhet të kuptojmë se në fund të ditës jemi individë unikë. Mënyra se si ne zgjedhim të shprehim dashurinë tonë mund të jetë ndryshe, por kjo nuk do të thotë që partneri juaj ju do më pak sesa ju e doni.

Ju prisni që të jeni përparësia e tij numër një

Kur nis një lidhje e re, është e zakonshme që ta vendosni njëri-tjetrin në qendrën e universit tuaj. Por me kalimin e kohës ndiheni sikur nuk jeni prioritet. Sa më shpejt të kuptoni dhe pranoni se ka dhe shumë gjëra të tjera të rëndësishme në jetë, aq më e shëndetshme do të jetë marrëdhënia juaj. /abcnews.al

TË NGJASHME