Kap pëllumbin në fshatin e Elbasanit, djali ngel pa mend nga ajo që i gjen në këmbë

by editor

Të etiketuar shpesh si “posta e shpejtë”, pëllumbat janë shpendët që njihen ndryshe si “dealer” nga shumë vite.

E megjithëse mund të mos ketë ndonjë lidhje me këtë, një qytetar nga Elbasani ka kapur një pëllumb me një unazë të çuditshme në këmbë.

Advertisements

Ai është një pëllumb i zi, jo nga të bardhët që zakonisht njihen si të “butë” dhe mbahen në kafaz, por megjithatë mban një unazë me numrin “1”.

Qytetari ka shkruar për JOQ.al:

Advertisements

Përshëndetje JOQ! Kam gjetur një pëllumb me një unazë, por nuk ia di domethënien. Kam disa ditë që e kam kapur

këtu në një fshat të Elbasanit. Pëllumbi gjithashtu ka një gisht të prerë. Nëse ka ndonjë që interesohet për të le më kontaktojë nëpërmjet jush.

Kap pëllumbin në fshatin e Elbasanit, qytetari ngel pa mend nga ajo që i gjen në këmbë

TË NGJASHME