Vogelushja e dëgjon zërin e nënës së ndjerë, reagimi i saj do t’ju përlot(Video)

by editor

Dasma është një nga momentet më emocionale dhe e mirëqenë, ku shumë njerëz e gjejnë veten me l ot në

Duke u shpjeguar përdoruesve të YouTube, nëna e saj tha: “Unë tregova slideshoë-in e dasmës time 2 vjeçare

Advertisements

dhe pata këngën “Feels Like Home” nga Chantal Kreviazuk dhe kjo ishte përgjigja që ajo pati.

“Ajo fillon të qajë sa herë që e dëgjon këtë këngë tani”. Në disa media ishte shkruar se nëna e vogëlueshes kishte ndërruar jetë.

Advertisements

TË NGJASHME