Shqiptarja na përlot me rrëfimin/ Burri më ka nxjerrë të fle pa rroba në rrugë, doja të hidhesha nga ura në Greqi

by editor

Në puntatën e sionit “Shqipëria Live” u trajtua historia e një 39-vj.eçareje të quajtur

Elvina Gjoka, e cila kishte përjetuar një dh unë çn jer ë.zore nga b.ashkëshorti dhe fami.ljarët e tij.

Advertisements

Në moshën 17 vje.çare ajo ishte martuar me shkuesi me një emigrant në Greqi. Ata ishin zhven.dosur për të jetuar atje, ku ishin bërë dhe me një djalë.

Elvina tregoi se bashk.ëshorti dhe fa.milja e tij e kishin dhu nu ar prej vi.tesh, jo vetëm atë,

Advertisements

por dhe dj.alin. Ajo tha se kishte raste kur i shoqi e nxi.rrte për të fjetur ja.shtë, madje l ak uriq.

“Momentet më të kq.ija kanë q.enë kur unë disa herë kam dashur të h.i.dhem te u.rat në Greqi”.

TË NGJASHME