“E ke tradhtuar gruan gjatë jetës?” Burri jep përgjigjen që s’e priste askush

by editor

Zogu i Tironës vijon me intervistat e humorin e tij çdo mëngjes në Ora News. Sot ai ka ndaluar qytetarë të

ndryshëm në qendër të kryeqytetit dhe u ka bërë atyre pyetje pikante. Një zotëri nga Ersaka është përgjigjur

Advertisements

me çiltërsi dhe ka dhënë deklaratën që askush nuk e priste, teksa i riu e pyet nëse e ka tradhtuar ndonjëherë bashkëshorten.

Ai dha një përgjigje që s’e priste askush. E si rezultat merr një përqafim nga gazetari i njohur në Tiranë.

Advertisements

Në fund të fundit, njerëz të tillë duhen vlerësuar për sinqeritetin që kanë. Se ç’do të ndodhë mes tij dhe të shoqes kur të shkojë në shtëpi, një Zot e di…

Shiko videon:

TË NGJASHME