Djali i tregon Aldos hallet e emigrantëve që duan nuse: I kishin “prenotuar”, por kur erdhën i gjetën…

by editor

Emigrantët që duan të fe johen me vajza shqiptare, këtë vit në qytetin e Fierit janë ndier shumë të zhg ënjyer.

Vitin e kaluar ata e kishin “të prenotuar” një vajzë, e këtë vit kishin lënë ce remonitë.

Advertisements

Por kur kanë ardhur këtë vit, vajzat u kanë dalë përtej pritshmërive për shkak të ndr yshimit të sj elljes, veshjes ekstravagante dhe kërkesave që kanë për gjëra materiale.

Një tjetër emigrant ka rënë në hall të madh se ka ardhur me pushime te xhaxhai, por mbesat e

Advertisements

xhaxhait duan ta fejojnë me se s’bën. Në fillim s’donte, por pasi është njohur me disa vajza, tani ka hall kë të zg jedhë./Aldomorningshow

Djali i tregon Aldos ha llet e emigrantëve që duan nuse: I kishin “prenotuar”, por kur erdhën i gjetën

TË NGJASHME