Po ju i shikoni këto fytyra? Fotot që po ‘çmendin’ rrjetin…

by editor

Të shohësh ‘fytyra’ në vende ku nuk supozohet të jenë objekte, është një gjë mjaft e zakonshme dhe ne vëmë bast se ju ka ndodhur edhe juve.

Ka edhe një fjalë që përshkruan këtë fenomen – quhet ‘pareidolia’. Në re, në pemë, në një enë të hapur akullore, apo edhe në një bluzë të varur në një karrige – fytyrat janë kudo nëse përdorim vetëm pak nga imagjinata jonë.Bright Side gjeti këto 20 fotografi pareidolike për ju dhe shpresojmë që të shijoni këtë koleksion me fotograf.

Advertisements

Advertisements

TË NGJASHME